Visionhair

Kreavitet, opplevelse og lidenskap for din skjønnhet og velvære.

Kreavitet, opplevelse og lidenskap for din skjønnhet og velvære.

Visionhair

poster new 3

Inn I fremtiden

En verdensbereist mester i alt som har med hår og sminke og gjøre. Der entreprenør, lidenskap og kreativitet blir til en komplett pakke. Det er den eneste og rette måten å forklare Mauro Sopranzetti på. Mauro Sopranxetti er grunderen av av Emmedicitto. Mauro har med sin kompetanse påvirket mote og trender verden over! Fra USA til Europa, og helt til Australia. Etter å ha reist nesten rundt hele verden, så har Mauro klart å lage fantastiske produkter som virkelig fokuserer på helse! Det å opprettholde sunnhet til hår og hud, er en prioritet for Mauro, og det gjenspeiles virkelig i produktserien til Emmedicitto.

Selve produktet er videreutviklet og laget i Italia, og det er høyt fokus på høyt kvalitetsprodukter som skal kunne brukes både profesjonelt, men også kommersielt av kundene verden over! «Profesjonelle har et stort fokus, på hud og hår. Når produktene er godt gjennomtenkte og riktig laget så gir det trygghet til brukeren. Det å ha sunn hud og sunt hår sier mye om din personlighet. Håret ditt trenger like god pleie og omsorg som din hud! Det trenger beskyttelse, behandling, og rens. Ved å aktivt ta vare på ditt hår, tilfører du det glans, styrke, og velvære. Våre produktet er ment til å virkelig gi liv til ditt hår.» Mauro Sopranzetti, entrepenør og kreativ ansvarlig – to sjeler, en visjon.

Skjønnhets lab

Våre produkter er nøye reflektert og påvirket av innovasjon, og stil i en veldig stor og variert serie. Serien er lett å bruke, og gir et flott sluttresultat. Hvitt som synonym for kvalitet, og perfeksjonist i hver dråpe. Hvitt som frihet for kreativitet og utrykk. Hvitt som en blank side, hvor du kan fremheve din stil og ditt talent. Våre produkter er resultatet av våre erfaringer, serien er laget for å fremheve hvert eneste hårstrå, gi deg skjønnhet fra hodebunn til spissene. Produktene er for å gi deg velvære og pleie fra innsiden og ut, og i tillegg gi deg en skikkelig frisørsalong opplevelse.

Emmediciotto_slide2

Vårt fokus

Vi har kun ett eneste fokus, og det er å gi hårstylistene profesjonalitet rundt om i hele verden. Hvordan? Det å videreformidle og videreutvikle konseptet, metodene vi bruker og generelt bare heve nåtidens mote og trender. For å kunne videreformidle kompetanse gjennom kurs og opplæring i forhold til serien så har vi jobbet hardt med å få alt informasjon lett tilgjengelig. Vi har enkle oversikter som viser hele serien steg for steg. Hårklipp – farge og hva kunden krever. Og ikke minst hva som kreves av deg som er hårstylist i dagens samfunn.

Videreutviklingen stopper aldri, og det er viktig og følge med på de siste trender og moter rundt om i verden for å kunne konkurrere på verdensbasis. Hver 6måned kommer vi ut med nye kolleksjoner, vi slipper høst/vinter, sommer/vår. Det eneste som aldri forandrer seg er vår lidenskap for å fortsette å utvikle gode produkter.